Wenkbrauwen

Wenkbrauwen & Henna brows

Wat is Henna?

Ik maak gebruik van 90% henna en niet van 100% henna omdat dit rood pigment bevat zoals de traditionele henna bekent staat. Met de 90% henna creëer je super strakke en volle wenkbrauwen, ook als je zelf geen wenkbrauwen hebt.

De behandeling

Onze Henna wenkbrauw behandeling is altijd inclusief het epileren/waxen van de wenkbrauw om de perfecte wenkbrauw te creëren en finishing touch brow make-up. Voor u naar ons toe komt hoeft u niets te doen, wij scrubben de wenkbrauwen voor wij beginnen met de behandeling het is het beste om te komen zonder of weinig make up omdat wij d.m.v. brow mapping de lijntjes uittekenen voor een perfecte wenkbrauw of neem even wat make-up mee voor na de behandeling om de make up bij te werken.

HOE LANG BLIJFT HENNA ZITTEN? tot  maximaal 6 weken, het is aan te raden om opnieuw te komen wanneer de henna helemaal van de haartjes af is.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA? Jazeker, Henna is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Wij bespreken van tevoren goed met de klant wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit. Henna blijft 5 tot 14 dagen op de huid zitten.

WANNEER IS HET AF TE RADEN HENNA BROWS TE LATEN ZETTEN?

* Wanneer je allergisch bent voor PPD

* Wanneer je permanente make up hebt ( dan adviseren wij wenkbrauw verf)

* Wanneer je je wenkbrauwen niet epileert

* Wanneer je van jezelf heel donkere wenkbrauwen hebt en niet wilt dat ze donkerder lijken

WAT ZIJN DE KOSTEN?  €34,99


Wenkbrauwen

Wenkbrauwen Harsen €12,00

Wenkbrauwen harsen, epileren, knippen en afstylen. De wenkbrauwen worden d.m.v. Browmapping geshaped in de vorm die het beste bij je gezicht past.


Wenkbrauwen verven €10,00

De wenkbrauwen worden geverfd en de verf blijft 3 tot 4 weken zichtbaar in de haren. 

Henna brows €34,99

 De wenkbrauwen worden geshaped, geverfd met Henna en afgestyled. Heena verf blijft tot 14 dagen zichtbaar op de huid en tot 6 weken zichtbaar in de haren. 

 Men brows €10,00 

Last van de doorlopende wenkbrauw maar niet de hele wenkbrauw in shape hebben? Dan is dit de juiste behandeling! Ideaal voor mannen.